Coronaprotocol bij RKSV GDA

Coronaprotocol bij RKSV GDA

Huidige regels in verband met de Coronamaatregelen

Afgelopen weekend heeft het bestuur helaas moeten constateren dat er niet aan de geldende coronaregels gehouden werd. Daarom hieronder nog eens een herhaling van deze regels:

  1. Er zijn geen toeschouwers toegestaan langs het veld. Uitsluitend spelers, trainers, verzorgers, scheidsrechter, grensrechter, begeleiding en functionarissen van de vereniging kunnen op of langs het veld plaats nemen.

  2. De kantine is uitsluitend toegankelijk voor mensen ouder dan 13 jaar, die in het bezit zijn van een geldig Corona Toegang Bewijs ( CTB) en in het bezit van een legitimatiebewijs. Mensen onder de 13 kunnen zonder CTB de kantine in.

  3. Door de club aangewezen functionarissen kunnen zonder CTB de kantine in.

  4. In de kantine kan men uitsluitend zitten (placeren) , het is dus niet toegestaan om voor het raam te gaan staan.

  5. Ook is het onder dezelfde voorwaarden als die gelden voor de kantine, plaats te nemen op het terras.

  6. Kleedkamers zijn toegankelijk voor spelers en begeleiding, die in het bezit zijn van een CTB.

  7. Op alle plekken dienen de algemene regels nageleefd te worden. Dus houdt minimaal 1,5 meter afstand, reinig de handen zoveel als mogelijk en er worden geen handen geschud.Wie worden er als begeleiding aangemerkt voor zowel thuis- als uitspelende teams :

1 Trainer, 1 assistent trainer en 1 leider per team

1 Verzorger

3 begeleiders voor de elftallen van senioren tot en met Onder 13

4 begeleiders voor de Onder 12 tot en met Onder 8

8 begeleiders voor Onder de 7

Kidsclub: Per kind is slechts 1 ouder / Verzorger toegestaan, het is dus niet de bedoeling dat er overige familieleden zich op GDA bevinden.

Het toezicht op het naleven van de regels gebeurt door vrijwilligers van de club. Zij voeren slechts uit wat hen is opgedragen. Het heeft dus geen enkele zin om met deze steunpilaren van de club in discussie te gaan over de regels.

Het bestuur vertrouwt erop dat alle GDA’ers zich richten naar de regels en dat we er samen aan bijdragen om deze vervelende en nare tijd door te komen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!