De Gulle Peenbuiker - RKSV GDA

De Gulle Peenbuiker

De Gulle Peenbuiker

28 november 2022 9:15


Kent u hem nog? Ooit opgezet om de selectie en de jeugd van GDA extra te ondersteunen. Een heel goed doel dus. Wij gaan het weer een nieuw leven inblazen. Zoals u in de media kunt lezen is GDA weer druk bezig om het herkenbare “Eigenwijze cluppie uit het hart van Madestein” te worden. De Kids Club timmert hard aan de weg en we hebben weer een herkenbaar GDA 1 met veel spelers die de GDA jeugd hebben doorlopen. En om GDA nog meer in de lift te krijgen kunnen wij de hulp van “de Gulle Peenbuiker” heel hard gebruiken.

Wat houdt het in?

De Gulle Peenbuiker levert éénmalig een bijdrage van € 50,- per seizoen.

 

Wat krijgt u ervoor?

Een eervolle vermelding als Gulle Peenbuiker in de kantine, en bent u van harte welkom bij onze afsluitings BBQ die aan het eind van het seizoen gehouden gaat worden. Dit dan natuurlijk geheel kosteloos.

Ik ben er van overtuigd dat er in ieder Rood Wit hart wel een “Gulle Peenbuiker” schuilt.

 

Hoe wordt u “Gulle Peenbuiker”?

U kunt zich aanmelden via telefoonnummer 06-31767408 of u kunt benaderd worden door één van de vrijwilligers van de Gulle Peenbuikers Club

“De Gulle Peenbuikers” die zich al hebben aangemeld zijn:

Elektcars, Van der Valk Supplies, Dick Visser, Bonny van Gaalen, Che Jansen, Wim van der Hut, Cor Peeters, Berry van Niel, Jacco de Ridder, Paddy Knijnenburg, Marcel Phillipi, Antoine Daniëls, Richard Talboom, Laurens vd Lans, Henk Oosterwijk, Ledo, Erik Smid, J. D. H totaal onderhoud, Michel Paalvast, Jeroen Peeters, George Griffioen, Frank van der Zwan, Hans Boek, Marianne aan de Wiel, Peter Koopmans, Martin van der Hut, Peter Bierens, Ria Steijn, Boy Schoenmaker, Jan Nederpel, Anneke Nederpel, Sylvia van Voskuilen, Paul van Gaalen, Frits van Leeuwen, Ruud Jos, Mark de Ridder en Danny van der Heijden.

Geweldig bedankt voor de vele aanmeldingen tot nu toe. Dit wordt erg gewaardeerd. Wilt u ook uw Rood Witte steentje bijdragen?? Meld u zich dan aan en bel!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!