Facelift kantine - RKSV GDA

Facelift kantine

Facelift kantine

6 september 2021 22:15


Van het bestuur

Van het Bestuur

 

Beste GDA-ers, afgelopen jaar is natuurlijk een zeer teleurstellend sportseizoen geweest voor alle sporters.

Een groot deel van onze leden hebben, onder de strenge Corona regels, toch nog kunnen trainen en zijn vooral de Kids goed bezig gehouden. We willen alle trainers en vrijwilligers bedanken die onvermoeibaar de leden aan het sporten hebben gehouden.

 

Een voordeel van deze gesloten periode, waarbij de kantine dicht was, heeft ertoe geleid dat een grote groep vrijwilligers de handen uit de mouwen hebben gestoken en de kantine hebben beetgepakt.

Er zijn vele uren besteed aan het schilderwerk in de kantine. Nadat vorig seizoen de tafels en stoelen vervangen zijn, hebben nu het plafond en de wanden een metamorfose ondergaan.

Het resultaat mag er zijn. Het ziet er echt Top uit.

Wij willen langs deze weg al deze mensen hartelijk danken voor de inzet die ze hebben verricht.

Er komen nog een aantal aanpassingen maar die laten nog even op zich wachten.

 

Waar we erg naar uitkijken is het 100 jarig bestaan van onze mooie vereniging welke op 27 April 2022 valt.

Dat is dus op Koningsdag.

We zijn met een samengestelde groep vrijwilligers bezig om een programma te maken voor komend jaar, waarin er gedurende het jaar meerdere evenementen georganiseerd zullen worden.

 

Tijdens de gesloten periode is natuurlijk ook de Algemene Ledenvergadering erbij ingeschoten. Nu we deze weer kunnen houden zal dit in de maand Oktober gaan plaatsvinden. Hou de site in de gaten voor de datum want dit is het moment dat je je stem kan laten meetellen.

 

Laten we er van uit gaan dat we het startende voetbalseizoen weer iedereen mogen ontvangen op ons geweldige sportcomplex en dat we een leuk jaar tegemoet gaan.

Genoeg om naar uit te kijken dus.

 

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!