Wijziging voor rksvGDA Tenue - RKSV GDA

Wijziging voor rksvGDA Tenue

Wijziging voor rksvGDA Tenue

15 juli 2021 14:15


Tenue aanpassing rksv GDA 2021

Nieuwe GDA-shirts

Verlenging sponsorcontracten

Het bestuur van GDA is verheugd met het feit dat zij voor 5 jaar opnieuw een sponsor contract heeft kunnen afsluiten met Zwennes keuken inbouw specialist en Free Kick sport.

Aangezien Zwennes een nieuwe vestiging heeft geopend aan de Prinsegracht 144, moet er een nieuw logo op de GDA shirts komen.

Op de verlenging van de contracten komen wij op een ander moment nog terug.

Aanschaf nieuwe shirts.

Alle leden die in seizoen 2020/2021 lid zijn geweest en de contributie over seizoen 2020/2021 en 2021/2022 hebben voldaan krijgen het nieuwe shirt kosteloos van GDA.

Na betaling van de contributie voor seizoen 2021/2022 ontvangt het lid een voucher die hij / zij kan inleveren bij Free Kick. Tegen inlevering van de voucher kunt u persoonlijk het shirt bij Free Kick ophalen.

Nieuwe leden die na seizoen 2020/2021 lid zijn geworden, dienen zelf het shirt aan te schaffen.

Alle leden dienen vanaf seizoen 2021/2022 in het nieuwe shirt hun competitiewedstrijden te spelen.

 

Korte mouwen.

Alle grote merken zoals Adidas en Nike gaan over naar shirts met korte mouwen. Als gevolg daarvan kunnen wij en Free Kick alleen shirts met korte mouwen verstrekken. Speelt u liever met lange mouwen, dan kunt u een thermo onder-shirt aanschaffen bij Free Kick.

Dit onder-shirt moet wel dezelfde kleur hebben als het GDA shirt, volgens de regels van de KNVB, dus hetzelfde rood. Free Kick biedt dit onder-shirt aan tegen de speciale prijs van € 16,00.

Wij wensen onze leden alvast een sportief en plezierrijk nieuw voetbalseizoen toe.

Het bestuur.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!