Toepassing Corona maatregelen per 1 juli 2020. - RKSV GDA

Toepassing Corona maatregelen per 1 juli 2020.

Toepassing Corona maatregelen per 1 juli 2020.

28 juni 2020 23:15


Vanaf 1 juli zijn de trainingen voor alle leeftijdscategorien weer "normaal". Er hoeft geen afstand meer gehouden te worden van 1,5 meter en zijn wedstrijdvormen weer toegestaan.

Toepassing Corona maatregelen per 1 juli 2020.

Trainingen

Vanaf 1 juli zijn de trainingen voor alle leeftijdscategorien weer "normaal". Er hoeft geen afstand meer gehouden te worden van 1,5 meter en zijn wedstrijdvormen weer toegestaan.

Ouders en belangstellenden mogen het terrein weer betreden tot een maximum van 250 personen, exclusief trainers en ander personeel. Aangezien er tot nu toe in de praktijk nooit meer dan 250 personen tegelij aanwezig zijn op trainingsavonden, behoeft dit geen extra maatregelen.

Er hoeven geen Corona coordinatoren meer aanwezig te zijn. Alle ouders en leden die als coordinator hebben gefunctioneerd, worden heel hartelijk bedankt voor hun inzet. Zij hebben fantastisch werk verricht, niet alleen in de uitvoering van hun taken, maar ook door het onderling regelen van vervanging bij afwezigheid. Zij hebben laten zien dat er wel degelijk nog clubgevoel bestaat bij GDA !


Wedstrijden

Vanaf 1 juli mag er weer in wedstrijdverband worden gevoetbald. Er mag publiek bij aanwezig zijn tot 250 mensen. Boven dat aantal moet er gereserveerd worden en moet een gezondheidscheck worden uitgevoerd bij de ingang van het terrein.Normaal gesproken wordt dit aantal niet gehaald en behoeft er dus geen aanvullende actie te worden ondernomen. Indien er wedstrijden worden vastgesteld, waarbij de verwachting is dat het aantal van 250 mogelijk overschreden wordt, zal het bestuur vooraf met aanvullende maatregelen komen.

Het kan zijn dat de Gemeente Den Haag, de KNVB of de sportkoepels nog met aanvullende regelgeveing komen. In dat geval zal het bestuur deze z.s.m. communiceren.


Kantine

De kantine is vanaf 1 juli weer open. Er mogen maximaal 100 personen tegelijk in de kanrine, exclusief personeel. Daarbij moet 1,5 meter afstand worden betracht. Aangezien de afstand tussen personeel achter de bar en mensen voor de bar al 1,5 meter is, behoeft dit geen nadere maatregelen.

Er zullen bij de bar signalen worden geplaatst, zodat men voor de bar de onderlinge afstand op 1,5 meter kan houden.

Bij de ingang van de kantine wordt een zuil geplaatst met desinfecterende vloeistof en papieren handdoekjes. Men wordt verzocht om bij binnenkomst de handen daarmee in te wrijven.


Maatregelen die blijven gelden :

Bij klachten zoals koorts, hoesten en / of verkoudheid blijft u weg van activiteiten bij GDA.
U houdt zowel binnen als buiten ten alle tijden 1,5 meter afstand behalve bij uw training en / of wedstrijd.
Was of desinfecteer uw handen en onderarmen voor en na de training / wedstrijd en daarbuiten zo veel als mogelijk is.

 

Wij wensen u veel (sport)plezier bij rksv GDA

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!