Help onze leden en onze club - RKSV GDA

Help onze leden en onze club

Help onze leden en onze club

20 april 2020 23:30


In deze moeilijke tijd waarin iedereen zijn eigen problemen kent is het ook voor
(voetbal)clubs een kwestie van overleven

Help onze leden en onze club

In deze moeilijke tijd waarin iedereen zijn eigen problemen kent is het ook voor (voetbal)clubs een kwestie van overleven. GDA heeft zelf geen Coronagriep maar er zijn berichten dat ook leden/donateurs/supporters het virus nu hebben opgelopen of hebben gehad. De één heeft de coronagriep in mindere mate ervaren maar er zijn helaas ook zware gevallen onder de GDA families bij ons bekend. Deze mensen willen wij vanuit alle geledingen van de club een goed en volledig herstel toewensen. Elders op de GDA website (Klik hier voor dat artikel) heeft het GDA bestuur eerder een artikel geplaatst waar u, indien u om hulp verlegen zit, hulp kunt vragen maar ook andersom hulp/handjes kunt bieden.

 

GDA heeft ook U hard nodig

Op dit moment staat het dagelijkse bestuur, maar ook de baromzet van GDA tijdelijk stil. Om in deze moeilijke tijd toch wat geld in de clubkas van GDA te krijgen heeft Frank van der Burg de actie “Help Onze Club” in het leven geroepen. Met deze actie is het voor leden mogelijk om bartegoed te kopen, welke dan later in de kantine kan worden besteed. Op deze manier krijgt GDA nu ze gesloten zijn toch nog wat geld binnen om hun doorlopende rekeningen te betalen of om alvast een buffer op te bouwen.

 

De GDA clubcard

De GDA clubcard bestaat al langer en een groot aantal leden hebben hem al met succes in gebruik genomen.

UClubcard.jpg kunt de GDA clubcard in de kantine verkrijgen maar ook Frank van der Burg, die dit initiatief heeft opgezet, heeft een groot aantal kaarten in bezit. U kunt bij Frank een GDA clubcard afnemen en via een tikkie die Frank dan verstuurd komt het volledige bedrag op uw GDA clubcard. Bij een storting van 50 euro of meer ontvangt u de eerste keer ook nog eens 5% extra. U kunt dan bij uw eerste bezoek in de GDA kantine met de GDA clubcard uw betaling doen.

 

Stap 1:

Neem contact op met Frank van der Burg 06 31767408

Stap 2:

Stel samen met Frank het bedrag vast

Stap 3:

Frank stuurt u een tikkie met het afgesproken bedrag en u betaalt via uw eigen rekening.

Stap 4

Frank zet het te goed op uw GDA clubcard en brengt hem persoonlijk bij u

Stap 5:

Zodra de kantine weer is geopend kunt u met de GDA clubcard betalen.

 

Tot slot

Blijf thuis en wanneer u toch naar buiten gaat doe dit dan op gepaste afstand.

Wij zitten niet stil en zijn ook in deze tijd druk bezig om alle zaken in goede banen te leiden. Dit doen wij natuurlijk ook op gepaste afstand of via videobellen zelfs met meerdere personen tegelijk. Verder spreken wij onze hoop uit U binnenkort weer in goede gezondheid op ons mooie Sportpark Madestein te mogen begroeten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!