GDA sluit laatste wedstrijd voor de winterstop winnend af - RKSV GDA

GDA sluit laatste wedstrijd voor de winterstop winnend af

GDA sluit laatste wedstrijd voor de winterstop winnend af

GDA 1

8 - 0

Semper Altius 1

Jeroen Mantel (intikker)
10'
24'
50'
53'
59'
Assist: Jordy Taal
59'
Dennis Heemskerk (intikker)
86'
89'

Competitie

4e klasse C

Datum

10 december 2022 14:30

Scheidsrechter

M. Maurits

Accommodatie

Sportpark Madestein
Madesteinweg 10
2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

GDA sluit laatste wedstrijd voor de winterstop winnend af
GDA was op een frisse zaterdagmiddag (10 december) gastheer voor rode lantaarndrager Semper Altius, de geplaagde Rijswijkers hadden nog geen enkel punt uit de vorige tien ontmoetingen gehaald. Na een 2-0 ruststand eindigde het duel in een ruime 8-0 zege voor de thuisclub.
Al snel in de wedstrijd kwam GDA op een 1-0 voorsprong, Justin Schoenmaker ontliep de buitenspelval en schonk de openingstreffer aan de meegelopen Jeroen Mantel.
De spelers van Semper Altius vochten het doelpunt aan maar er was geen sprake van buitenspel. Hierna speelden de Loosduiners onzorgvuldig en waren er grote kansen om de score dusdanig uit te breiden dat een hogere tussenstand zeker tot de mogelijkheden behoorde.
Na een mooie één/twee tussen Mark Okhuizen en Arnout Ooijevaar verdubbelde Jeroen Mantel in de 24e minuut de score 2-0. Met die 2-0 brak de rust aan, en was juist deze tussenstand een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen op het veld.
Na de thee pakte GDA het energieker aan en in de 50e minuut brak Justin schoenmaker door op rechts, hij behield het overzicht en uit zijn teruggetrokken voorzet schoot Arnout Ooijevaar de 3-0 tegen de touwen. In de 53e minuut een identieke aanval alleen nu was de voorzet van Schoenmaker hoog over de Rijswijkse verdediging heen en nam Arnout Ooijevaar de bal ineens uit de lucht op de pantoffel 4-0. Na een klein uur spelen kwam GDA in één minuut twee keer tot scoren, eerst werd Mark Okhuizen met een steekbal gevonden en zette GDA op 5-0 en in dezelfde minuut schoot Vince Vermeulen knap de 6-0 binnen. In de laatste twintig minuten waren er veel wissels aan GDA kant en posteerde Dennis Heemskerk zich in de spits, op aangeven van Tim aan de Wiel schoot Heemskerk de 7-0 van dichtbij in. Noa Schoenmaker had met de 8-0 het laatste woord.

Met deze elfde competitiewedstrijd breekt de winterstop aan en word competitieronde twaalf op 21 januari hervat met voor GDA een thuiswedstrijd tegen Quick Steps. In de winterstop gaat de gehele selectie van 5 t/m 11 januari traditiegetrouw naar Gran Canaria waar de basis wordt gelegd voor de tweede seizoenshelft.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!