3 - 2

Vitesse Delft 2

2e klasse B

7 december 2019 12:00

GDA 2 bond Vitesse Delft 2 aan de zegekar, via een 0-2 achterstand bij de rust trok GDA 2 in de laatste seconde de overwinning binnen via een mooie goal van Michael Fleer 3-2.
In de eerste helft was de kans na 10 minuten voor GDA, Lesley Kloor bracht de bal van zijn rechter naar zijn linkerbeen maar dat koste iets te veel tijd waardoor de kans op de openingstreffer verloren ging. Die openingstreffer viel aan de andere kant centraal lag het helemaal open aan Loosduinse kant en de 0-1 lag na 12 minuten achter doelman Alessandro Visser. Een kleine 10 minuten later verdubbelde de Delftenaren de score via een prima aanval waar weer het centrum van GDA niet goed stond 0-2. GDA stelde er in de eerste helft weinig tegenover.

Na de rust draaide het spelbeeld volledig, GDA 2 had meer de bal en Vitesse Delft was het volledig kwijt. De invallers deden het voor GDA 2 eerst was het Ron Huisman die een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer binnen schoof en in de 86e minuut bracht Mitchell Timmers de bal bij de ingevallen Patrick Kruis die de bal rustig in de hoek tikte 2-2. Met nog twee minuten op de klok kon het allebei de kanten op en dacht GDA 2 aan een punt, echter Mitchell Timmers en Michael Fleer gingen voor de winst, Timmers bracht Fleer in stelling en zijn boogbal viel over de vertwijfelde Delftse doelman binnen 3-2. De blijdschap was groot aan Loosduinse kant.

De scheidsrechter vond het meteen tijd en er werd niet meer afgetrapt. De eerste helft van de competitie zit er op en GDA 2 staat er met 16 punten uit 11 duels op een vijfde positie op de ranglijst lekker bij.
GDA 2 hervat 25 januari 2020 de competitie met een uitwedstrijd bij Mvv’27 2 aanvang 11.30 uur.