1 - 2

GDA 2

2e klasse B

1 februari 2020 12:00

GDA 2 vervolgde zaterdag 1 februari de goed ingeslagen weg, door een 1-2 overwinning op Ariston’80 2 haakt het aan bij de achtervolgende kopgroep in de reserve 2e klasse.
Op een door de harde wind lastig speelveld kwam GDA 2 snel op een 0-1 voorsprong, Patrick Kruis kreeg uit een één twee de bal terug en met een hard diagonaal schot schoot hij de openingstreffer voor GDA 2 binnen. Binnen tien minuten verdubbelde Vince Vermeulen de score uit een vrije trap, Vince schoot goed in en de Delftse doelman ging niet helemaal vrijuit 0-2. Vijf minuten later scoorde Ariston’80 2 de aansluitingstreffer 1-2.

De tweede helft was GDA heer en meester en moest het eigenlijk de wedstrijd in het slot gooien, Ariston’80 bleef in een punt geloven en dit mogen de mannen van Jan Kloor zichzelf aanrekenen. Jan Kloor was na afloop wel tevreden met de binnen gehaalde punten maar sprak een mindere wedstrijd van onze kant want in de tweede helft moeten wij het duel definitief beslissen maar de punten zijn binnen. Vorige week speelden we beter maar stonden wij tegen de koploper na afloop met lege handen.

GDA 2 staat nu voor de dubbel tegen sv Nootdorp 2, zaterdag 8 februari speelt GDA 2 een thuisduel tegen de geel zwarten, en een week later volgt het uitduel dat eerder al eens afgekeurd werd.