GDA 2

2e klasse B

28 september 2019 11:30

D.B (David) Coenraads

GDA 2 moest zaterdag 28 september voor de uitwedstrijd naar Houtrust waar Duindorp 2 de gastheer was.  De wedstrijd werd, op verzoek van de thuisploeg, voorafgegaan met 1 minuut stilte.
Bij het eerste fluitsignaal was de wedstrijd meteen ontbrand want voordat de secondewijzer één keer rond was geweest moest Cengiz Isik al handelend optreden in een één tegen één situatie. Één minuut later tekende Ron Huisman voor de openingstreffer, op de afgemeten voorzet van Donny Palm knikte Huisman fraai raak 0-1.
Duindorp, met oud GDA speler Darryl Schaap in de basis, ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er na 22 minuten een mooie combinatie lag ten grondslag aan de 1-1. Bij GDA moest trainer Jan Kloor al snel twee keer wisselen, eerst viel Michael Fleer met een hamstringblessure uit en niet veel later moest ook de geblesseerde Donny Palm naar de kant. Zijn vervanger Mike Steenhoven zal deze invalbeurt nog lang heugen, bij een aanval kwam de Duindorp doelman gevaarlijk uit maar Mike was eerder bij de bal. De botsing leverde de ongelukkige Steenhoven een kuitbeenbreuk op. De wedstrijd werd nadat hij al 40 minuten stil lag door de scheidsrechter definitief gestaakt.
De wedstrijd zal op een nader te bepalen dag en tijdstip uitgespeeld gaan worden. GDA mag dan met 37 minuten op de klok beginnen met een strafschop. Vanaf deze kant wensen wij Mike Steenhoven, die om twee uur al in het gips zat, een spoedig en volledig herstel toe. Volgende week speelt GDA 2 wederom een uitduel, Die Haghe 2 ontvangt op Ockenburgh de mannen van Jan Kloor, aanvang 12.00 uur.