Vitesse Delft 3

2e klasse C

16 maart 2019 12:00

GDA 2 heeft op dit moment te kampen met de vele blessures binnen de zaterdagselectie, mede daardoor zijn beide teams dusdanig verzwakt dat zij in een mindere fase zitten.

Niets ten nadele van de spelers die afgelopen zaterdag hebben gespeeld want die hebben hun uiterste best gedaan om tot een goed resultaat te komen. GDA trainer Jan Kloor kreeg deze week weer een blessuregeval erbij, doelman Cengiz Isik had een schouderblessure, waardoor Pim Bergmans het doel moest verdedigen. GDA 2 kreeg wederom de eerste goede kans om op voorsprong te komen maar kansen benutten blijkt een lastig karwei. Al snel keek GDA 2 tegen een 0-1 achterstand aan en voor de rust bouwde Vitesse Delft de stand uit tot 0-3. Na rust scoorden de Delftenaren nog een doelpunt zodat de eindstand geflatteerd op 0-4 kwam.
Volgende week, als de derde periode van start gaat, heeft GDA 2 weer een thuiswedstrijd en is het gastheer voor CWO 2. Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde in november 2018 in een 3-5 overwinning voor GDA 2, om 12.00 uur geeft scheidsrechter R.E. van Rijn het beginsignaal.