GDA 2 behaald overwinning op Delta Sport 2

2 - 0

Deltasport 2

Mannen, 2, 2e klasse B

11 november 2017 12:00

GDA 2 trad als gastheer op voor Delta Sport 2 , door doelpunten in de tweede helft van Mitchel Sips en Robbie Boere pakte GDA 2 een 2-0 zege op de Vlaardingse gasten

De opstelling was door de vele afwezigen flink door elkaar gehutseld, door blessures van Sander Lorsheyd, Ron Huisman en omdat er ook een paar spelers met GDA 1 mee moesten speelde GDA 2 in een 4-4-2 opstelling.
GDA 2 starte het duel voortvarend en zette zijn tegenstander vast op eigen helft verder dan een inzet die op de paal belandde en een afstandschot op de lat kwamen de Loosduiners niet. In de tweede helft ging het beter en scoorde GDA door goed doorzetten, het doelpunt werd echter (ten onrechte) wegens buitenspel geannulleerd.
Niet veel later caputileerde de Vlaardingse verdediging toch, een voorzet van Tim aan de Wiel bereikte Mitchel Sips en die scoorde 1-0.
Met de wissel Ron Huisman/Mitchel Sips werd het spel herkenbaarder en combineerde GDA 2 er lustig op los.  De bevrijdende 2-0 viel uit een keurige aanval waar eindstation Robbie Boere de bal langs de doelman kreeg en de 2-0 eindstand bepaalde.
Volgende week speelt GDA 2 een utwedstrijd in Maassluis tegen VDL 2 (12.00 uur) dat deze speeldag met 3-2 verloor van Maasdijk 2.