1 - 1

GDA 2

Mannen, 2, 2e klasse B

7 oktober 2017 12:00

Zaterdag 7 oktober 12.00 uur, CWO 2 – GDA 2, plaats van handeling het Nieuwelantpark in Vlaardingen en CWO bezit daar een prima Sportpark met een mooie tribune en kantine in één aan mooi natuurgrasveld. Waar zie je dat heden ten dage nog. De GDA trainers Jan Kloor & Arjan Weijsenfeld kunnen al een paar weken uit hetzelfde keurkorps plukken. Vandaag stond wederom Pim Bergmans in het doel en bestond de verdediging uit Ryan van Deutekom Jeffrey van der Harst Tim Vreeswijk en Ashraf Bouden. Op het middenveld was er een basisplaats voor Johan Verbrugge en vulden aanvoerder Jeffrey van der Meer en Joey Mejan de overige plekken in. Voorin Tim aan de Wiel en Ron Huisman geflankeerd door Redouan Boutasgont die na twee reserve beurten bij GDA 1 aan spelen toe moest komen.

De wedstrijd speelde zich af in de stromende regen en begon voor GDA 2 prima want al in de eerste minuut onderschepte Tim aan de Wiel een breedtebal tussen twee Vlaardingse centrale verdedigers en verschafte zichzelf een mooie kans om de Loosduiners op een vroege voorsprong te zetten, de CWO keeper kon echter nog net redding brengen. GDA bleef in de beginfase de bovenliggende partij en raakte twee keer het aluminium boven de Vlaardingse sluitpost, eerst schoot Joey Mejan bovenop de lat en niet veel later was het Ryan van Deutekom die zijn inzet via de onderkant van de lat uit het doel zag spatten. CWO herstelde zich na een minuut of twintig en kwam ook tot aanvallen toe, GDA doelman Pim Bergmans en zijn verdediging gaven echter niets cadeau.
In de veertigste minuut een prima Loosduinse aanval over links met Tim aan de Wiel en Ron Huisman laatstgenoemde kon op de doelman afgaan maar werd op onreglementaire wijze naar het gras gebracht scheidsrechter Maaskant uit Rotterdam twijfelde geen moment en gaf GDA een strafschop. Tim aan de Wiel schoot het leer beheerst in de voor de doelman verkeerde hoek en zette vlak voor rust de Rood/Witten op een 0-1 voorsprong.

Na de thee een aandringend CWO dat een aantal aanvallen op het GDA doel had, daarbij kon Pim Bergmans een eerste voorzet net niet genoeg raken en de bal ging verder naar de andere kant waar Redouan Boutasgont zich makkelijk liet uitspelen, de tweede voorzet werd netjes afgewerkt door de CWO spits 1-1. Niet veel later had GDA de mazzel van een afgekeurde goal, de scheidsrechter gaf op aangeven van GDA assistent Mark Zoutendijk aan dat er buitenspel aan vooraf was gegaan. CWO bleef in een goede afloop geloven en in de slotfase ging een CWO speler alleen op GDA doelman Pim Bergmans af maar de Vlaardingse inzet belandde naast het doel. Na 90 minuten maakte scheidsrechter Maaskant die vier gele kaarten over beide ploegen eerlijk verdeelde een einde aan de wedstrijd (1-1).

GDA 2 speelt zaterdag 14 oktober op eigen veld tegen Vitesse Delft 2 deze competitieronde met 0-0  gelijkspeelde tegen Maasdijk 2 de aanvang op Sportpark Madestein is 12.00 uur.