Spannende wedstrijd tegen een van de koplopers...

1 - 1

GDA JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, Hoofdklasse 4

8 april 2017 10:45

Zaterdag de wedstrijd tegen HBS, in de afgelopen 2 ontmoetingen bleek dat HBS het altijd lastig heeft met GDA. 2 keer speelden we gelijk.
De wedstrijd begon met een licht overzicht voor HBS zonder echte kansen te krijgen. De meeste strijd vond plaats rond de middencirkel en af en toe kwam GDA er gevaarlijk uit, maar dan lukt die laatste voorzet of passeerbeweging net niet. Toch was het GDA dat op een 0-1 voorsprong kwam, HBS ging steeds meer tegen zichzelf voetballen en ook op zichzelf mopperen. De rust werd bereikt met een voorsprong voor GDA.
In de 2e helft nog steeds een iets beter HBS, maar de grote kansen waren voor de GDA. De mooiste aanval van die ochtend over vele schijven kon helaas niet binnen getikt worden, dat was een mooie mogelijkheid voor de 0-2. Een van de weinige kansen van HBS werd dan toch verzilverd, 1-1. Nu was het zaak dat GDA niet de kopjes zou gaan laten hangen, want een verlies zou wel heel sneu zijn. Met steun uit onverwachte hoek van wat mensen van Quick ( die zelf hadden verloren en bijna kansloos zouden zijn voor de titel bij winst van HBS ) werd toch het gelijkspel gehaald. Een prima prestatie!