2 - 6

GDA JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, Hoofdklasse 4

26 november 2016 11:30

GDA moest aan de opstelling een beetje sleutelen, Delano was een weekendje weg en dus zakte Bram een linie van de voorhoede naar het middenveld en stond Luka in de spits. GDA begon zoals altijd fel aan de westrijd, er werd echter vergeten om wat dichter bij de tegenstander te gaan staan zodat deze genoeg ruimte kregen om te voetballen. En er zaten een paar handige voetballertjes bij DHC. Vooral de nummer 7 was erg rap met de bal. Bij de eerste de beste uitval was het gelijk raak voor GDA. Luka rondde beheerst af. 0-1 voorsprong tegen de verhouding in. DHC bleef een overwicht houden, maar werd niet echt gevaarlijk, er waren wat afstandsschoten, maar of een verdediger zat daar al tussen, of Mitchel had de bal. Bij weer een uitval van GDA werd een goede steekbal op Joram gegeven die ervandoor was en koel de 0-2 maakte. DHC kwam in de eerste helft nog terug op 1-2 met een schitterend doelpunt, de bal werd over de keeper in de verre hoe gelift. Gracilio zorgde er echter voor dat de marge weer 2 doelpunten werd door de 1-3 te maken, en Dimitri zorgde ook nog voor de 1-4. Zo kon GDA met een comfortabele voorsprong aan de limonade gaan.
Het zonnetje was weg gezakt en het werd steeds kouder, de 2e helft ging beginnen. GDA ging wat beter combineren, maar de rust was er vaak niet aan bal. Wel maakte Luka zijn 2e van de dag na een assist van Bram. Het spel was in de 2e helft meer in balans, door GDA werd er nog op de lat geschoten. DHC maakte ook nog een treffer waardoor het 2-5 werd. Op voetbal.nl staat uiteindelijk 2-6 als einduitslag. GDA sluit dus aan bij de bovenste ploegen. Het blijkt toch dat je erg moeilijk van ze kan winnen. Top gedaan jongens, weer keihard gewerkt!