2 - 1

LYRA JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, Hoofdklasse 4

5 november 2016 10:00

Vandaag de wedstrijd tegen Lyra, zij hadden in hun eerste wedstrijd met 6-4 van Wippolder gewonnen, dus GDA kon weer aan de bak. Net als vorige week begon GDA goed aan de wedstrijd, vol strijd en knokken voor elke bal. Lyra liet echter zien dat zij in balbezit de bal beter rond konden laten gaan.
Het was echter GDA wat op een 1-0 voorsprong kwam door een schitterend geplaatste vrije trap van Kylian, netjes in de bovenhoek waar niemand meer bij kon. Lyra bleef voetballend de betere ploeg en kreeg ook kansen om te scoren, als de verdediging uitgespeld was dan stond Mitchel daar nog die een goede wedstrijd stond te keepen. In de eerste helft was er nog een scrimmage voor de goal van GDA waarin Lyra 2x op de lat schoot en Mitchel een redding maakt en uiteindelijke de bal te pakken had.
In de 2e helft ging Lyra wat minder voetballen en wat meer de strijd aan met GDA. Hierdoor werd de wedstrijd wat rommeliger, wat in het voordeel van GDA was. Uit een mooie actie van Savio kon Gracilio de 2-0 scoren. Vorige week zat het tegen en nu zat het mee, want wat Lyra ook probeerde, de bal wilde er gewoon niet in... Tot vlak voor tijd Lyra toch de 2-1 maakte, het zouden nog spannende minuten worden, alle spelers van GDA knokten om de overwinning te behalen en dat lukte uiteindelijk ook. Keihard gewerkt met z'n allen en dan kan je ook van een ploeg winnen die beter is!