GDA 2

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

8 april 2017 12:00

Jonge, F.G. de

GDA 2 speelde een uitwedstrijd in de TU wijk in Delft tegen Ariston’80 2, na een 1-1 ruststand ging de ploeg van Kloor/Weijsenfeld met een 5-2 nederlaag na 90 minuten van het veld af. GDA 2 startte heel matig en het kwam al snel op een 1-0 achterstand een verkeerde terugspeelbal werd een prooi voor de Delftse spits en zette de studenten heel vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. GDA herpakte zich en kwam aanvallend goed voor de dag, maar inzetten van Lesley Kloor en Tim aan de Wiel troffen geen doel. GDA kwam na een 20 minuten spelen wel op gelijke hoogte, Lesley Kloor schoot uit een toegekende vrije trap op de rand van de 16 knap raak 1-1. Vlak voor rust leek Michael Vermeulen GDA op voorsprong te zetten maar zijn inzet raakte de paal. De rust brak met een 1-1 stand aan. Na de rust zakte GDA 2 naar een zeer bedenkelijk niveau weg, Ariston’80 stopte duidelijk meer energie in de wedstrijd en bracht dit tot uitdrukking in een 5-1 voorsprong. Michael Vermeulen mocht in de 88e minuut no vanaf 11 meter aanleggen en bepaalde de eindstand op 5-2. De komende twee weken is GDA 2 vrij en pas op 29 april speelt GDA thuis tegen Sportclub Monster 4 aanvang 11.30 uur.