18 maart 2017 11:15

Scheidsrechter

Vliet, A.H.M. van

Onbekend

GDA 2 speelde zaterdag een wedstrijd tegen SVC'08 en evenals de heenwedstrijd was het een moeizame wedstrijd.
SVC'08 nam de leiding, een diepe bal bereikte hun bonkige spits die Mark Zoutendijk met een forse schouderduw opzij zette en alleen voor GDA doelman Cengiz Isik verscheen, de lepe spits liet Cengiz kansloos 0-1. GDA liep dus achter de feiten aan, de aftrap na het doelpunt leverde bijna een Loosduinse treffer op. Jeroen Barnas leverde een prima dieptepass af op Tim aan de Wiel die meteen de bal mee naar binnen nam en met links uithaalde, de SVC doelman kon met een uiterste inspanning een snelle gelijkmaker voorkomen. De gelijkmaker kwam er toch nog voor rust, Rogier Beld kopte goed in en weer was de keeper de situatie meester maar moest wel lossen, Redouan Boutasgont was er snel bij en drukte 1-1 binnen. Ook nog voor rust had de scheidsrechter zomaar de bal op de stip kunnen leggen toen Rogier Beld binnen het strafschopgebied duidelijk weg werd geduwd. Na rust zette Tim aan de Wiel zijn tegenstander te kijk en kapte ook nog de centrale verdediger uit met links schoof Tim de bal in de lange hoek 2-1. Later waren er nog kansen voor Michael Vermeulen die een bal van de ene binnenkant van de paal over de lijn naar de andere paal zag rollen en Rogier BelD. GDA won zijn wedstrijd en omdat koploper DSO gelijkspeelde tegen bsc'68 staat de ploeg van het trainersduo Kloor/Weisenfeld nu op vier punten van de koploper en komt de koploper over twee weken op bezoek op Sportpark Madestein.
Volgende week speelt GDA 2 op Sportpark Hoekpolder tegen Semper Altius aanvang 12.30 uur, zaak is dan ook om de drie punten mee te nemen en zo de druk op DSO te houden.