GDA 2 speelt erbarmelijke slechte wedstrijd maar wint wel.

GDA 2

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

18 februari 2017 14:00

Arkelen, A. van

GDA 2 pakte in de eerste wedstrijd van dit jaar de winst, Danny van Kesteren stond tweemaal op de goede plaats om de voor rust opgelopen 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning.

Zoals de wedstrijd begon deed iedereen de wenkbrauwen fronsen, op een bijveld met een heel oude scheidsrechter die geen meter kon lopen en een Loosduinse ploeg waar tijdens de rust iedereen gewisseld had kunnen worden.
De ploeg van het trainersduo Kloor/Weijsenfeld liep maar wat aan te klooien, en kwam voor rust geen moment in de wedstrijd. Het was Schipluiden wat geheel terecht op voorsprong was gekomen, eerst behoedde Gengiz Isik zijn ploeg nog voor een vroege achterstand door in een één tegen één situatie als winnaar uit de bus te komen maar een afstandsschot was de Loosduinse keeper toch te machtig 1-0.

Na rust waren er aan GDA zijde drie wissels, Ron Huisman, Marcel van der Harst en Michael Vermeulen waren in de kleedkamer achtergebleven en voor hun in de plaats waren Redouan Boutasgont, Kevin van der Valk en Mark Zoutendijk in het veld gekomen. Het liep beter bij GDA en met een flinke dosis wilskracht die er in de eerste helft duidelijk niet was werd Schipluiden teruggedrongen. Het was duidelijk een kwestie van tijd dat de doelpunten aan Loosduinse kant zouden gaan vallen. Good Old Danny van Kesteren ontpopte zich als matchwinnaar door twee keer te scoren en zo de drie punten veilig te stellen.

GDA 2 komt pas weer 4 maart in actie thuis tegen BSC’68, waar de Loosduiners in het begin van de competitie een Offday hadden en met 7-2 verloren.