Voorschoten'97 4

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

3 december 2016 12:30

Kaplan, F.

Hoe anders ziet de wereld er weer uit ?, na een overwinning vorige week op nummer twee sc Monster en de overwinning van deze zaterdag op Voorschoten'97 doet GDA 2 weer volop mee voor de bovenste plaatsen. GDA 2 leed een aantal weken geleden een paar onnodige nederlagen tegen SVC'08-DSO en DSVP pakten de winst, waardoor de jonge ploeg naar beneden kukelde.

Nu hebben de mannen van de trainers Kloor/Weijsenfeld met drie overwinningen op rij de draad weer opgepakt en zet de 3-0 overwinning GDA 2 op een tweede plek van de ranglijst. Volgende week gaat GDA 2 op bezoek bij DVC 2 en indien daar geen punten verlies uit komt sluit GDA 2 dit jaar af met een tweede plaats.
De competitie gaat pas weer op 11 februari van start met thuisduel tegen BSC'68 2.

Dan naar de wedstrijd van GDA 2 tegen Voorschoten'97 3.
Door de blessure gevallen binnen de zami selectie completeerden Berhat Yilmaz, Jordy Taal en Soufyan el Hallouzi vandaag de wedstrijdselectie, deze drie spelers maken deel uit van GDA JO19. Beide trainers van GDA 2 waren onder de indruk van de kwaliteiten van de JO19 spelers, Yilmaz startte in de basis en Taal en el Hallouzi vielen in de tweede helft in waarbij in de 20 minuten dat hij speelde Jordy Taal de derde treffer voor zijn rekening nam. Met deze treffer luisterde Jordy Taal niet alleen zijn debuut met glans op maar werd hij met zijn zeventien lentes ook nog de jongste doelpuntenmaker voor de zami selectie.
GDA nam de leiding door twee treffers van Rogier Beld en hij werd beide keren bediend door Berhat Yilmaz.
Zonder anderen te kort te doen speelde Mark Zoutendijk bij GDA 2 in het hart van de verdediging wederom een sterke partij, en zagen de trainers vandaag een prima GDA 2 op het veld staan.
Volgende week dus de de laatse wedstrijd van dit jaar een uitwedstrijd tegen DVC 2 en daarna richting kerstboom en vuurwerk.