GDA 2 sluit na winst aan bij de koplopers - RKSV GDA

GDA 2 sluit na winst aan bij de koplopers

GDA 2 sluit na winst aan bij de koplopers

Sportclub Monster 4

1 - 5

GDA 2

Competitie

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

Datum

26 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Ben Ali, O.

Accommodatie

Onbekend

GDA 2 is er zaterdag in geslaagd om aansluiting te vinden bij de koplopers in de reserve 3e klasse. Na een 0-0 ruststand werd nummer twee sc Monster met 1-5 verslagen. GDA startte in een wat andere formatie als dat het de laatste weken gewend was wat op het veld stond. Zo hadden de trainers Kloor/Weijsenfeld een basisplaats ingeruimd voor de lang geblesseerde Jeffrey van der Meer, van der Meer speelde bijna een uur en deed dat verdienstelijk.


Voor rust speelde GDA goed positiespel en was de drive om te winnen aanwezig, winst was immers nodig om niet verder achterop te raken en echt aan te haken bij de koplopers. Voor rust kwam GDA 2 niet verder dan een onterecht afgekeurde goal, sc Monster zelf zette daar als nummer twee van de competitie bitter weinig tegenover, waardoor beide ploegen met een brilstand richting de thee konden. In de rust coachten Arjan & Jan dat de ploeg vooral geduld moest hebben en dat was uiteindelijk de "key tot succes". In de tweede helft stelde GDA 2 orde op zaken en zagen beide trainers een hele leuke tweede helft waarin GDA door Mike Vermeulen en een eigen inzet van een Monster speler op een 0-2 voorsprong kwam. sc Monster pakte met een tegentreffer weer de aansluiting maar met twee goals van Nick Sadi, waarvan één a la Johan Cruijff, nam GDA 2 verder afstand van de gastheren 1-4.  
Rogier Beld had zoals gewoonlijk het laatste woord, met zijn treffer zette hij de eindstand van 1-5 op het scorebord.

Volgende week komt Voorschoten’97 naar Sportpark Madestein, de Voorschotenaren staan met negen punten uit drie duels bovenaan in de tweede periode dus kan van onderschatting geen sprake zijn, en moet er gewonnen worden om in het spoor van de koppositie te blijven.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!