DWO 2

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

12 november 2016 11:30

Linger, H.R.

GDA 2 won weer eens een wedstrijd , op eigen terrein werd DWO met 6-2 verslagen. Het jonge G.D.A. 2 presteert op dit moment wisselvallig, de ploeg van trainersduo Jan Kloor en Arjan Weijsenfeld leed onnodige verliespartijen bij SVC'08 (4-2),  DSO na een 2-4 voorsprong met 5-4 verloren en vorige week thuis tegen laagvlieger DSVP 2 dat met 1-2 aan het langste eind.
Zaterdag kwam DWO op bezoek, de Zoetermeerders stonden één punt onder G.D.A. en dus was het zaak om nu weer eens de drie punten op Madestein te houden om weer naar boven te kunnen kijken. Via een 5-1 ruststand werd afgesloten met een 6-2 overwinning.

G.D.A. 2 speelde een hele goede eerste helft en kwam aan de leiding door een doelpunt van Nick Sadi hij opende de score voor G.D.A., niet veel later stifte Tim aan de Wiel de 2-0 over de DWO doelman heen. Patrick Kruis die normaliter rechtsback speelt stond deze wedstrijd op de positie van nummer 10 en scoorde de 3-0. DWO deed wat terug en zette de 3-1 op het bord. Waarop Tim aan de Wiel voor GDA de marge weer op drie goals verschil zette 4-1. Wederom Patrick Kruis bepaalde met zijn tweede goal van de dag de ruststand op 5-1. Na rust een veel minder goed spelend G.D.A. dat wat meer door de tegenstander teruggeduwd werd. In het overvolle strafschopgebied veroorzaakte Herman van Maren met een lichte overtreding een strafschop waardoor DWO terugkwam tot 5-2. Tim aan de Wiel bepaalde met zijn derde van de dag en voor G.D.A. de zesde goal de eindstand op 6-2.
Volgende week is G.D.A. 2 vrij en de week er op speelt G.D.A. de uitwedstrijd bij nummer twee sc Monster 4 aanvang 14.30 uur.