GDA 2

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

8 oktober 2016 11:00

Haken, W. ten

GDA 2 bewees zichzelf vandaag een hele slechte dienst, tegen een elftal oudgediende kwamen de Loosduiners maar twee keer tot score en kregen zelf drie tegentreffers te verwerken, waardoor de wedstrijd in een 3-2 verlies eindigde.
Het begon nog zo voorvarend, GDA nam de aftrap en de eerste minuut had een gelijkenis met de verloren WK finale in 1974, alleen de tegenstanders hadden daar weet van want GDA spelers hebben een leeftijd die dat WK nooit meegemaakt hebben. De aftrap dus voor GDA en een individuele actie van Tim aan de Wiel werd hard gestuit door een verdediger, strafschop besloot de scheidsrechter en geen kaart. Lesley Kloor schoot de bal beheerst in de voor de keeper verkeerde hoek en zo stond al heel snel de 0-1 op het bord. Op dat moment ging het in de koppies misschien al mis want toen dachten de GDA spelers waarschijnlijk een makkelijke wedstrijd tegemoet te gaan.

Echter binnen een minuut lag de bal aan de andere kant in het netje dus 1-1. Binnen het kwartier waarin GDA mooie kansen kreeg maar niet verzilverde brachten de lepe Scheveningers de stand op 2-1. GDA was wel de bovenliggende partij maar als je zo verdedigd vraag je om moeilijkheden, daarbij was het veldspel van de jonge Loosduiners vandaag niet om aan te zien. Tim aan de Wiel tekende van afstand voor de 2-2 maar vlak voor rust nam SVC'08 weer de leiding, een kopbal ging met een mooie boog over Cengiz Isik heen 2-3. Na rust probeerde GDA de gelijkmaker te produceren maar dichterbij dan een bal op de paal in de slotfase van Lesley Kloor kwam GDA niet.
Volgende week speelt GDA thuis tegen Ariston'80 2 aanvang 11.30 uur.