GDA zaterdag selectie op Trainingskamp - RKSV GDA

GDA zaterdag selectie op Trainingskamp

GDA zaterdag selectie op Trainingskamp

GDA 1

0 - 0

GDA 2

Datum

20 augustus 2016 15:00

Accommodatie

Onbekend

Vrijdagmiddag vertrokken de eerste spelers en begeleiding al richting Loon op Zand voor een weekend trainingskamp, in de loop van de avond arriveerden de rest van de 30 koppige selectie. Vrijdagavond was er eerst een voetbalkwis die Kevin van der Valk had samengesteld, de winnaars van de kwis werden Arthur Boekkamp, Marcel van der Harst, Patrick Kruis, Arjan Weisenfeld en Tim aan de Wiel. Daarna was er ruimte voor ontspanning en iedereen gaf daar zijn eigen invulling aan. Tot in de late uurtjes was het onder elkaar reuze gezellig, de laatsten zochten erg vroeg hun bedje op.
Zaterdagochtend werd er op het trainingscomplex met de mooie naam "Merlinello" prima getraind de velden behoren toe tot de Tilburgse Studenten voetbalvereniging Merlijn.
Na anderhalf uur hard werken begaf de selectie zich weer richting Loon op Zand, een ritje van nog geen 10 minuten,  waar zich de kampeerboerderij De Klokkeweide bevindt. Na een prima lunch had zich inmiddels Wil aan de Wiel bij de zaterdagselectie gemeld want hij zou het middaggedeelte organiseren.
Samen met Jan Kloor en Arjan Weisenfeld vertrok Wil naar de Loonse & Drunense duinen waar zij een prima Footgolf parcours met 12 holes uitgezet hadden. Vanaf 15.00 uur streden de ploegen om de spreekwoordelijke eer en begaf fotograaf Hans Altimari zich tussen de groepen door in het prachtige natuurgebied en schoot mooie plaatjes. Om 17.30 uur was iedereen weer terug op "De Klokkeweide" en daar ontstak Dennis Jos de barbecue. In de keuken zorgde Maurice van Kuik met een aantal spelers voor het vlees, stokbrood en salades. Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog gezellig nagekeuveld. 
De zaterdagavond was ingeruimd om gezellig met elkaar te zijn, een groepje ging op stap in Tilburg en anderen verkozen het om met elkaar op de Klokkenweide te blijven en daar een hapje en een drankje te nuttigen en daarbij een kaartje te leggen.
Zondagochtend werd er afgesloten met een gezamelike lunch en toen alles weer spic en span was vertrok iedereen weer richting huis.

Dinsdagavond speelt GDA 1 de tweede wedstrijd in de eerste ronde van de KNVB beker en dit keer op Sportpark Madestein aanvang 19.30 uur, tegenstander is dan PGS/Vogel 1.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!